Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.01.2020 21:33:26
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2530 RON 4,3530 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3810 RON 4,4990 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5340 RON 5,6760 RON  
  Forint HUF100 1,3770 RON 1,4680 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1060 RON 1,1470 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

In vacanta de vara, Piraeus Bank Romania iti ofera 0% dobanda pentru cardurile de credit


Bucuresti, 10 Iunie 2010 - Pentru a incuraja utilizarea cardului de credit, Piraeus Bank Romania lanseaza o noua promotie. Astfel, cardurile de credit Piraeus Visa Classic si Visa Exclusive Gold emise pe parcursul lunii Iunie au 0% dobanda pentru platile efectuate la comercianti in primele 3 luni de la emitere.

Oferta este construita pe doua beneficii majore: costuri aduse la un nivel minim prin eliminarea timp de 3 luni a dobanzii si acces usor si rapid la resurse financiare importante: pana la 3 000 EUR sau echivalent RON pentru Piraeus Visa Classic si pana la 20 000 EUR sau echivalent RON pentru Visa Exclusive Gold. 

“Este ca si cum cineva iti ofera un imprumut consistent inainte de vacanta de vara, fara a-ti cere dobanda timp de 3 luni, exact ragazul necesar pentru reechilibrarea bugetului personal.

Motivul lansarii acestei promotii este o analiza asupra portofoliului de carduri al Piraeus Bank Romania care ne-a aratat ca gradul de utilizare a cardurilor de credit a crescut cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Acest salt inseamna ca la nivelul consumatorilor exista o cerere care trebuie acoperita si stimulata prin oferte adaptate nevoilor exprimate de clienti si dictate de contextul economic actual.” a declarat Monica Caracostea, manager produs carduri.

Conform ultimelor rezultate financiare publicate de banca, numarul cardurilor (debit si credit) emise de Piraeus Bank Romania a atins 102.498 unitati la sfarsitul lui martie 2010, in crestere de 12% fata de aceeasi perioada a lui 2009.
 

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 872 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord