Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 22.06.2018 04:57:07
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 21.06.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6230 RON 4,7130 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9700 RON 4,0610 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0010 RON 4,1020 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2630 RON 5,3890 RON  
  Forint HUF100 1,3890 RON 1,4780 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0610 RON 1,0980 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Doi noi manageri la Piraeus Bank Romania

In concordanta cu strategia de dezvoltare, Piraeus Bank Romania a numit de curand in functia de Director General Adjunct, pe dl. George Alberts si in functia de Director Operatiuni si IT, pe dl. George Constantinescu.

De asemenea, dl. George Alberts este si membru al Consiliului de Administratie al PBR. Vasta experienta manageriala in dezvoltarea organizatiei, crearea de noi concepte de business, experienta indelungata in domeniul Retail-ului bancar sunt doar cateva dintre domeniile de expertiza ale dlui. George Alberts.

Anterior numirii sale in cadrul PBR, dl. Alberts a detinut functii importante in cadrul ABNAmro Bank, Banca Tiriac, a fost cofondator al Motoractive Leasing si unul din initiatorii Expert Credit Bureau.

Legat de venirea in Piraeus Bank, domnia sa spune: Sunt foarte incantat sa ma alatur unei banci atat de dinamice cum este Piraeus. In Grecia si in intreaga regiune, Piraeus Bank s-a dezvoltat extrem de mult si si-a crescut profitabilitatea. Alaturandu-ma echipei din Romania, sper sa contribui la dezvoltarea rapida si la expansiunea bancii in intreaga tara. Obiectivul imediat a fost sa pregatesc o imbunatatire a produselor si serviciilor existente dar mai ales sa lansam un numar cat mai mare de produse si servicii noi adaptate ultimelor cerinte si nevoi ale sistemului bancar. Am depasit faza de concept a acestui proces si in curand vom incepe faza de implementare. De asemenea, ne vom concentra asupra marketing-ului, ne vom consolida si dezvolta relatiile de afaceri si vom deschide canale alternative de vanzare. Cred ca in foarte scurt timp, clientii nostri vor observa ca suntem in permanenta miscare dezvoltand rapid solutii eficiente si avantajoase pentru ei .

Noul director de Operatiuni si IT, Dl. George Constantinescu este unul dintre specialistii industriei bancare romanesti in domeniu. Experienta sa profesionala cu banci precum ING Bank, Banca Tiriac sau Banc Post, va fi pusa de acum inainte in sprijinul activitatii bancii Piraeus.

Operatiunile si IT-ul trebuie sa livreze in mod eficient procese de calitate si servicii de suport pentru departamentele de business, implementand centralizarea procesarii si controalelor specifice in backoffice-ul sucursalei traditionale, a precizat dl. Constantinescu.

Atat prin oferta diversificata cat si prin inalta calificare a personalului, Piraeus Bank Romania are in vedere continuarea strategiei de dezvoltare anuntate dorind sa-si perfectioneze in permaneta serviciile oferite clientilor.


Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste fisiere de tip cookies. Inchiderea acestui popup si continuarea navigarii reprezinta consimtamantul pentru acceptarea acestora. Afla mai multe informatii Sunt de acord