Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 28.01.2020 00:49:46
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank ofera servicii de factoring


Bucuresti, 13 aprilie 2010 – Incepand din acesta saptamana, Piraeus Bank Romania lanseaza Cash Flow Factoring, un produs destinat companiilor angajate in parteneriate de afaceri cu autoritatile statului roman si cu companiile subordonate acestora.

Cash Flow Factoring este un produs traditional de factoring care permite bancii sa finanteze in proportie de 50%, 65% sau 80% creantele companiilor vizate, in functie de bonitatea financiara a platitorilor in numele carora au fost emise facturile pe care banca urmeaza sa le finanteze.

Astfel, Cash Flow Factoring imbunatateste lichiditatea companiilor beneficiare, reduce nivelul creantelor neincasate si contribuie la mai buna planificare a fluxului de capital. 

Produsul reprezinta o alternativa de finantare pentru traversarea actualului context economic si a fost creat pentru a sustine activitatea companiilor intr-o perioada in care accesul la resurse financiare ramane dificil.

Cu o perioada de rambursare de pana la 3 ani (1080 de zile) produsul se diferentiaza clar de toate celelalte oferte ale segmentului de factoring din Romania. In plus, banca nu percepe dobanda sau costuri lunare de administrare iar plata facilitatii si a comisioanelor aferente se efectueaza in momentul incasarii creantei.
 

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 902 sucursale în Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord