Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 25.01.2020 09:16:43
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 23.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2680 RON 4,3690 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3940 RON 4,5140 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5860 RON 5,7280 RON  
  Forint HUF100 1,3730 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1050 RON 1,1450 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank lanseaza Creditul Asigurat

 

Noul produs este un imprumut de nevoi personale avand atasata o asigurare gratuita, care acopera 4 categorii de riscuri

 

Bucuresti, 21 martie 2010 - Creditul Asigurat este disponibil in oricare dintre cele 187 de sucursale ale Piraeus Bank incepand cu 22 martie si este conceput pentru a raspunde contextului economic actual dar si altor evenimente care pot afecta capacitatea de rambursare a consumatorilor de credite.

Principalul avantaj al noului produs este asigurarea gratuita care acopera 4 categorii de riscuri cu impact major: pierderea involuntara a locului de munca (somaj), invaliditate totala temporara ca urmare a unui accident/imbolnaviri, invaliditate totala permanenta ca urmare a unui accident/ imbolnaviri, deces ca urmare a unui accident/imbolnaviri.

In cazul pierderii involuntare a locului de munca (somaj) sau a invaliditatii totale temporare, banca preia obligatiile financiare ale clientului pe o perioada determinata, necesara echilibrarii situatiei financiare a acestuia.

In cazul in care au loc evenimente ce duc la invaliditatea totala permanenta sau la decesul imprumutatului, banca acopera valoarea creditului ramas de rambursat, anuland astfel obligatiile financiare ale imprumutatului sau ale familiei acestuia. 

Asigurarea nu presupune formalitati suplimentare sau investigatii medicale, ea find parte componenta a noului produs de creditare.  

Creditul Asigurat se adreseaza excusiv persoanelor fizice si este  disponibil atat in RON cat si in EUR.

Dobanda este variabila in functie de indicii ROBOR/EURIBOR, banca aplicand pentru intreaga perioada de creditare o marja fixa de 6% pentru finantarile in RON si 9.5% pentru cele in EUR.

Suma maxima acordata de banca variaza in functie de perioada de creditare pentru care opteaza clientul. Astfel, pentru un credit contractat pe o perioada cuprinsa intre 6 si 60 de luni, suma maxima acordata de banca este de 40.000 RON sau 10.000 EUR. In cazul unui imprumut contractat pe o perioada cuprinsa intre 61 si 84 de luni, suma maxima acordata se dubleaza, ajungand la 80.000 RON sau 20.000 EUR.

 

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 902 sucursale în Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord