Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.06.2018 22:33:07
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 18.06.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6140 RON 4,7040 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9740 RON 4,0640 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9770 RON 4,0760 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2700 RON 5,3950 RON  
  Forint HUF100 1,3980 RON 1,4880 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0690 RON 1,1060 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank lanseaza Creditul Asigurat

 

Noul produs este un imprumut de nevoi personale avand atasata o asigurare gratuita, care acopera 4 categorii de riscuri

 

Bucuresti, 21 martie 2010 - Creditul Asigurat este disponibil in oricare dintre cele 187 de sucursale ale Piraeus Bank incepand cu 22 martie si este conceput pentru a raspunde contextului economic actual dar si altor evenimente care pot afecta capacitatea de rambursare a consumatorilor de credite.

Principalul avantaj al noului produs este asigurarea gratuita care acopera 4 categorii de riscuri cu impact major: pierderea involuntara a locului de munca (somaj), invaliditate totala temporara ca urmare a unui accident/imbolnaviri, invaliditate totala permanenta ca urmare a unui accident/ imbolnaviri, deces ca urmare a unui accident/imbolnaviri.

In cazul pierderii involuntare a locului de munca (somaj) sau a invaliditatii totale temporare, banca preia obligatiile financiare ale clientului pe o perioada determinata, necesara echilibrarii situatiei financiare a acestuia.

In cazul in care au loc evenimente ce duc la invaliditatea totala permanenta sau la decesul imprumutatului, banca acopera valoarea creditului ramas de rambursat, anuland astfel obligatiile financiare ale imprumutatului sau ale familiei acestuia. 

Asigurarea nu presupune formalitati suplimentare sau investigatii medicale, ea find parte componenta a noului produs de creditare.  

Creditul Asigurat se adreseaza excusiv persoanelor fizice si este  disponibil atat in RON cat si in EUR.

Dobanda este variabila in functie de indicii ROBOR/EURIBOR, banca aplicand pentru intreaga perioada de creditare o marja fixa de 6% pentru finantarile in RON si 9.5% pentru cele in EUR.

Suma maxima acordata de banca variaza in functie de perioada de creditare pentru care opteaza clientul. Astfel, pentru un credit contractat pe o perioada cuprinsa intre 6 si 60 de luni, suma maxima acordata de banca este de 40.000 RON sau 10.000 EUR. In cazul unui imprumut contractat pe o perioada cuprinsa intre 61 si 84 de luni, suma maxima acordata se dubleaza, ajungand la 80.000 RON sau 20.000 EUR.

 

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 902 sucursale în Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.
 


Vezi toate noutatile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste fisiere de tip cookies. Inchiderea acestui popup si continuarea navigarii reprezinta consimtamantul pentru acceptarea acestora. Afla mai multe informatii Sunt de acord