Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.12.2018 18:12:14
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 18.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6000 RON 4,6900 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0310 RON 4,1210 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0610 RON 4,1630 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1140 RON 5,2370 RON  
  Forint HUF100 1,3930 RON 1,4830 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0660 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania lanseaza noi tipuri de credite

Piraeus Bank Romania lanseaza saptamana aceasta doua noi credite de consum destinate persoanelor fizice - creditul pentru achizitionarea de autoturisme si creditul de nevoi personale.

Suntem extrem de bucurosi sa anuntam lansarea acestor produse noi, lansare ce semnifica inceputul unei etape de dezvoltare si imbunatatire continua a produselor si serviciilor noastre, a declarat dl. George Alberts, Deputy General Manager Piraeus Bank.

Astfel, creditul pentru achizitionarea de autoturisme ofera o serie de avantaje definitorii, cele mai importante referindu-se la obtinerea creditului fara garant, cu o dobanda variabila pentru RON de 11,9% in prezent, actualizata in functie de rata dobanzii BUBOR, iar aprobarea creditului se da in maxim 2 ore.

Conceput intr-o maniera flexibila, noul credit pentru achizitionarea de autoturisme lansat de Piraeus Bank se adreseaza atat celor cu venituri din salarii, cat si pensionarilor.

Noutatea adusa de acest credit este faptul ca poate fi acordat pentru achizitionarea de autoturisme noi si second-hand prin dealerii autorizati. Astfel, creditul ofera clientilor libertatea de a alege suma de care au nevoie, in lei, in functie de necesitatile lor financiare, suma putand varia intre 3.000 si 50.000 de euro, echivalent in lei.

Cu privire la modalitatea de rambursare, Piraeus Bank ofera o perioada de creditare cuprinsa intre 6 luni si 5 ani. Acest produs permite si rambursarea in avans oricand, de-a lungul perioadei de creditare. Lansam pe piata un produs competitiv, adresat persoanelor fizice, avand ca obiect atat autoturismele noi, cat si autoturismele rulate.

Unul din principalele avantaje ale derularii unui credit auto prin Piraeus Bank este obtinerea aprobarii dosarului in maxim 2 ore. Unic pe piata din acest punct de vedere, creditul auto pune la dispozitia clientilor cel mai rapid mod de a intra in posesia autoturismului dorit, a precizat dna.

Armanca Muntean, Senior Relationship Manager - Automotive. In acelasi timp, Piraeus Bank anunta lansarea creditului pentru nevoi personale. Elementele definitorii ale acestuia referindu-se la obtinerea creditului fara garant si avans, fara a preciza destinatia banilor, iar aprobarea creditului se face, ca si in cazul creditului pentru autoturisme, in maxim 2 ore.

Creditul se acorda in lei, suma putand varia intre 150 si 5.000 de euro, echivalent in lei. Perioada de creditare este de maxim 5 ani, dobanda oferita de Piraeus Bank este una competitiva, de 13,9% in prezent, iar rambursarea creditului se poate face in avans, partial sau integral.

Informatii generale:

Piraeus Bank a inregistrat, in primele opt luni ale anului, un profit net de peste 3,2 milioane de euro, de peste doua ori mai mare decat rezultatul obtinut in aceeasi perioada a anului trecut.

Banca estimeaza o crestere a activelor pana la 510 milioane de euro, in decembrie curent, in august 2005 activele insumand 450 de milioane de euro. In prezent, Piraeus Bank Romania isi desfasoara activitatea prin 23 sucursale situate in principalele orase din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca,Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Targu Mures, Timisoara. Programul de extindere Piraeus Bank are ca obiectiv principal dezvoltarea unei retele de minim 50 de sucursale pana la sfarsitul anului 2006.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord