Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 27.01.2020 23:47:41
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 27.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7310 RON 4,8210 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2870 RON 4,3770 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,4030 RON 4,5100 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5910 RON 5,7210 RON  
  Forint HUF100 1,3760 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1030 RON 1,1410 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Pensionarii isi pot primi pensiile pe cardurile Piraeus Shop & Cash

 

Bucuresti, 28 Octombrie 2009 - Piraeus Bank Romania si Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale au incheiat un parteneriat la nivel national, care permite plata pensiilor direct pe cardul de debit Piraeus Shop and Cash. 
 
Noul serviciu se adreseaza tuturor acelora care doresc sa inlocuiasca procesul traditional de primire a pensiei cu unul mai simplu, care elimina necesitatea prezentei destinatarilor la domiciliu.

Prin accesarea noului serviciu, pensia va fi directionata in fiecare luna, automat, intr-un cont caruia ii este atasat cardul Piraeus Shop and Cash. Posesorul cardului poate dispune oricand si oriunde de fondurile existente in cont, fie ca alege retragerea lor, plata la comerciant prin intremediul cardului sau transferarea fondurilor intr-un cont de economii purtator de dobanda.

Banca ofera utilizatorilor acestui serviciu conditii preferentiale de cost: 0 comision pentru emiterea si inchiderea cardului, 0% comision de retragere numerar in reteaua de ATM-uri Piraeus Bank, 0% comision la plata catre comercianti in Romania.

Procesul de accesare a acestui serviciu este unul simplu, banca preluand toate demersurile necesare astfel incat solicitantul sa primeasca pensia pe card. Cei interesati pot obtine consultanta in oricare dintre cele 186 de sucursale ale Piraeus Bank Romania. 

 
Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapidă creştere din Grecia, având o experienţă solidă pe segmentele produselor de retail banking şi IMM, precum şi pe zona pieţelor de capital, investiţiilor bancare şi leasing–ului.

Piraeus Bank Group este o prezenţă internaţională în ascensiune, concentrată în principal pe zona Europei de Sud-Est dar şi pe centrele financiare din Londra şi New York.

Piraeus Bank Group are în acest moment 902 sucursale în Grecia, Albania, România, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.
 


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord