Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 17.12.2018 20:25:05
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 17.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6080 RON 4,6980 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0580 RON 4,1490 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0690 RON 4,1710 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1180 RON 5,2410 RON  
  Forint HUF100 1,3950 RON 1,4840 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0670 RON 1,1040 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Oferta speciala in cadrul programului Prima Casa


Bucuresti, 14 iulie 2009 - Piraeus Bank Romania si FNGCIMM au semnat conventia de garantare pe baza careia banca poate demara procesul de creditare in proiectul Prima Casa. La inceputul saptamanii viitoare, odata cu finalizarea procedurilor interne de implementare a noului produs, banca va pune la dispozitia clientilor documentele necesare accesarii imprumutului Prima Casa.
 
In cadrul acestui program, Piraeus propune clientilor sai o oferta speciala. Banca a decis sa bonifice depozitul colateral pe care, conform normelor emise de autoritatile initiatoare ale programului Prima Casa, persoanele interesate de accesarea unui astfel imprumut trebuie sa-l constituie ca garantie pe intreaga perioada de creditare. Constituirea acestui depozit, echivalent cu 3 rate lunare de dobanda, este unul dintre criteriile de eligibilitate stabilite de autoritati dar decizia de a bonifica sau nu acest depozit apartine exclusiv institutiilor bancare implicate in program.

‘’Datorita faptului ca acest proiect are un caracter social puternic si se adreseaza  in mare masura persoanelor cu venituri medii, am dorit sa facem un pas inainte catre client. Astfel, am decis sa acordam tuturor clientilor nostri care contracteaza un imprumut prin programul Prima Casa o dobanda pentru depozitul colateral prevazut de reglementarile in vigoare.  Acesta masura le va permite sa-si fructifice banii depusi ca garantie pe toata perioada de creditare.’’ a declarat domnul Catalin Parvu, Director General Executiv, Piraeus Bank Romania.

Dobanzile acordate se vor situa la nivelul celor oferite de banca pentru depozitul Gold –10% RON ; 4% EUR- si vor fi actualizate in functie de evolutia acestuia. Dobanda este fixa pe toata perioada depozitului (12 luni), urmand sa fie actualizata la scadenta. 

In cadrul programului Prima Casa, Piraeus Bank Romania va acorda credite in limita plafonului de 68.4 mil EUR, stabilit in conditiile conventiei de garantare.
 

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare şi leasing –ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internaţionala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York.

Piraeus Bank Group are in acest moment 902 sucursale în Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord