Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 22.06.2018 04:59:32
 
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 21.06.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6230 RON 4,7130 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9700 RON 4,0610 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0010 RON 4,1020 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2630 RON 5,3890 RON  
  Forint HUF100 1,3890 RON 1,4780 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0610 RON 1,0980 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania şi Romtelecom ofera un nou serviciu de plata a facturii telefonice

Bucuresti, 3 iunie 2009 - Incepand cu aceasta saptamana, Piraeus Bank Romania, in parteneriat cu ROMTELECOM, ofera clientilor sai posibilitatea platii facturilor operatorului de telefonie prin intermediul bancii.
 
Prin lansarea noului serviciu, Piraeus Bank asigura eficientizarea modului de achitare a facturilor si pune la dispozitia clientilor sai mai multe canale prin care se pot realiza platile: in numerar sau prin ordine de plata la ghiseele bancii precum si prin intermediul serviciului de plata la distanta, Piraeus Online Banking.

Prin componenta de online banking, noul serviciu aduce un plus de confort tuturor celor care doresc sa reduca timpul alocat problemelor administrative, precum plata utilitatilor. Astfel, clientii pot achita facturile Romtelecom direct de acasa, 24/24H, 7 zile pe saptamana,.evitand deplasarile la ghiseele operatorului sau la sucursalele Piraeus Bank.

Etapa ulterioara de dezvoltare a noului serviciu îi are in vedere pe posesorii cardului de debit Shop&Cash care vor putea utiliza facilitatea de plata oferita de ATM-urile bancii.

Serviciul este gratuit indiferent de canalul ales de client pentru realizarea platilor.

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare şi leasing –ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internaţionala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York.

Piraeus Bank Group are in acest moment 902 sucursale în Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina

Despre Romtelecom: Una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din Romania si lider pe piaţa de comunictţii fixe, Romtelecom ofera servicii de incredere, inovative si uşor de utilizat, de la tradiţionala telefonie fixa, Internet de banda larga si televiziune digitala pana la cele mai sigure centre de gazduire a datelor din Romania si pachete de servicii de date şi voce. Mai multe detalii despre ofertele si serviciile Romtelecom sunt disponibile pe www.romtelecom.ro, in magazinele Romtelecom sau sunand la 1930.


Vezi toate stirile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste fisiere de tip cookies. Inchiderea acestui popup si continuarea navigarii reprezinta consimtamantul pentru acceptarea acestora. Afla mai multe informatii Sunt de acord