Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 18.12.2018 18:13:24
 
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Inregistrare Voice Biometrics
Pentru a te autentifica rapid si sigur, inregistreaza-ti amprenta vocala aici!
VB
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

Ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimile noutati

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 18.12.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6000 RON 4,6900 RON  
  Dolarul SUA USD 4,0310 RON 4,1210 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0610 RON 4,1630 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1140 RON 5,2370 RON  
  Forint HUF100 1,3930 RON 1,4830 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0660 RON 1,1030 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Piraeus Bank Romania şi Romtelecom ofera un nou serviciu de plata a facturii telefonice

Bucuresti, 3 iunie 2009 - Incepand cu aceasta saptamana, Piraeus Bank Romania, in parteneriat cu ROMTELECOM, ofera clientilor sai posibilitatea platii facturilor operatorului de telefonie prin intermediul bancii.
 
Prin lansarea noului serviciu, Piraeus Bank asigura eficientizarea modului de achitare a facturilor si pune la dispozitia clientilor sai mai multe canale prin care se pot realiza platile: in numerar sau prin ordine de plata la ghiseele bancii precum si prin intermediul serviciului de plata la distanta, Piraeus Online Banking.

Prin componenta de online banking, noul serviciu aduce un plus de confort tuturor celor care doresc sa reduca timpul alocat problemelor administrative, precum plata utilitatilor. Astfel, clientii pot achita facturile Romtelecom direct de acasa, 24/24H, 7 zile pe saptamana,.evitand deplasarile la ghiseele operatorului sau la sucursalele Piraeus Bank.

Etapa ulterioara de dezvoltare a noului serviciu îi are in vedere pe posesorii cardului de debit Shop&Cash care vor putea utiliza facilitatea de plata oferita de ATM-urile bancii.

Serviciul este gratuit indiferent de canalul ales de client pentru realizarea platilor.

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare şi leasing –ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internaţionala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York.

Piraeus Bank Group are in acest moment 902 sucursale în Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina

Despre Romtelecom: Una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din Romania si lider pe piaţa de comunictţii fixe, Romtelecom ofera servicii de incredere, inovative si uşor de utilizat, de la tradiţionala telefonie fixa, Internet de banda larga si televiziune digitala pana la cele mai sigure centre de gazduire a datelor din Romania si pachete de servicii de date şi voce. Mai multe detalii despre ofertele si serviciile Romtelecom sunt disponibile pe www.romtelecom.ro, in magazinele Romtelecom sau sunand la 1930.


Vezi toate anunțurile
© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord