Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 26.01.2020 04:18:53
 
Despre noi    
Cariere    
Centru presa    
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 23.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2680 RON 4,3690 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3940 RON 4,5140 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5860 RON 5,7280 RON  
  Forint HUF100 1,3730 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1050 RON 1,1450 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Termene si conditii

Acest site apartine  Piraeus Bank Romania

Folosirea si accesarea acestui site este conditionata de acceptarea si respectarea urmatorilor termeni si conditii. Inainte de a folosi acest site sau serviciile promovate pe acest site va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos. Daca nu agreati acesti termeni si conditii va rugam sa nu vizitati/folositi acest site sau serviciile oferite prin intermediul sau.
Prin accesarea/folosirea acestui site sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, respectarea acestor termeni si conditii este considerata acceptata.

Proprietatea intelectuala

Piraeus Bank Romania isi pastreaza toate drepturile (inclusiv, dar fara a se limita la drepturi de autor, marci inregistrate, brevete ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest web-site inclusiv, dar fara a se limita la: texte, stiri, grafica, desene, fotografii, ilustratii, poze, servicii si orice mentiuni, cu exceptia drepturilor intelectuale apartinand tertelor parti si recunoscute ca atare conform legislatiei romane si/sau internationale.

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, republicat, copiat, tradus sau modificat in orice fel, partial sau total, fara acordul expres prealabilal Piraeus Bank Romania. Parti distincte din acest site pot fi stocate sau copiate in mod exceptional pe un calculator personal, daca aceste parti sunt destinate uzului personal, orice folosire comerciala sau in alt scop fiind interzisa. Acesta clauza nu va interpretata in nici o situatie ca o cesiune sau transfer de drepturi intelectuale apartinand Piraeus Bank Romania.

Folosirea site-ului

Acest site poate fi folosit de clientii/partenerii Piraeus Bank Romania precum si de orice alte persoane care doresc sa beneficieze de serviciile Piraeus Bank Romania sau sa se informeze asupra lor. PBR nu intentioneaza sa ofere consultanta de specialitate prin intermediul acestui site si nici o informatie cuprinsa in acest site nu va fi interpretata in acest sens. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dumneavoastra.


Piraeus Bank Romania nu certifica si nu garanteaza faptul ca acest site functioneaza fara erori si intreruperi.
Vizitatorul/Utilizatorul se obliga sa nu foloseasca in mod necorespunzator sau sa abuzeze de continutul si/sau serviciile Piraeus Bank Romania, raspunzand pentru orice dauna produsa astfel Piraeus Bank Romania. De asemenea, nu este permis transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor sau a altor materiale continute in acest site ori restrictionarea accesului catre acesta si/sau legarea acestui site de alte siteuri/pagini de web fara acordul expres al Piraeus Bank Romania.


Informatii, produse si servicii ale tertilor

Piraeus Bank Romania isi declina orice  raspundere pentru continutul si serviciile oferite prin site-uri accesate prin intermediul link-urilor, hiper-linkurilor sau reclamelor din site-ul Piraeus Bank Romania sau pentru pagubele izvorate din folosirea acestora, continutul acestora fiind proprietatea exclusiva a unor terte parti.


In cazul incalcarii acestor termeni si conditii de catre vizitator/utilizator, Piraeus Bank Romania poate lua pentru recuperarea prejudiciilor orice masura legala considerata necesara, iar pentru protectia sa poate bloca accesul oricarui vizitator/utilizator la acest site.

Limitarea raspunderii

Desi  depune toate eforturile pentru a oferi clientilor/partenerilor sai informatii actualizate, Piraeus Bank Romania nu isi asuma nici o responsabilitate sau garantie in ceea ce priveste acuratetea, corectitudinea sau integralitatea informatiilor cuprinse in continutul acestui site.

Piraeus Bank Romania, partenerii, angajatii sai nu vor raspunde pentru nici un prejudiciu direct sau indirect,  de orice fel, (inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profit nerealizat) izvorate in orice mod din informatiile/folosirea in orice fel a informatiilor/serviciilor continute de acest site, inclusiv din pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.

Piraeus Bank Romania nu ofera nici o garantie ca accesul la acest site este asigurat neintrerupt si nici nu isi asuma raspunderea pentru daunele izvorate din eventualele deficiente sau indisponibilitati in functionarea site-ului.

Accesarea si folosirea acestui site se face pe raspunderea dumneavoastra si nu garantam in nici un fel ca folosirea sau downloadarea materialelor continute in acest site nu va aduce nici o paguba proprietatii dumneavoastra, sistemelor de calcul sau bazelor de date, sau ca acestea nu contin virusi.

E-mail

Transmiterea de mesaje catre Piraeus Bank Romania prin e-mail ar putea sa nu fie securizata, astfel ca prin transmiterea unor astfel de mesaje va asumati riscul ca mesajul dumneavoastra sa fie interceptat si folosit de catre o terta parte. Piraeus Bank Romania nu are nici o raspundere in acest sens.
 © Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord