Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 25.01.2020 10:52:45
 
Despre noi    
Cariere    
Centru presa    
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Anunțuri clienți

15 martie 2019 – Notificare clienti - Operatiuni Fonduri de Investitie

Piete de capital
Piete de capital
Platforma online
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 23.01.2020

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,7260 RON 4,8260 RON  
  Dolarul SUA USD 4,2680 RON 4,3690 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,3940 RON 4,5140 RON  
  Lira sterlina GBP 5,5860 RON 5,7280 RON  
  Forint HUF100 1,3730 RON 1,4640 RON  
  Zlot polonez PLN 1,1050 RON 1,1450 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Top management

 

Conducerea Executiva a Piraeus Bank Romania SA 
 

Dominic Bruynseels, Președinte și membru al Consiliului de Administrație al Piraeus Bank România coordonează întreaga activitate a băncii și are în subordine directă funcțiile de control ale Piraeus Bank România.

Dominic este unul dintre cei mai experimentați bancheri din România și nu numai, cu o practică internațională cumulată de aproape 38 ani în sectorul bancar - inclusiv în cadrul Standard Bank of South Africa, Banca Comercială Româna, Barclays Bank PLC -  atât pe piețele dezvoltate cât și pe cele emergente.

Dominic a condus achiziții majore și de succes, a dezvoltat și coordonat strategii care au dus la creșteri semnificative ale business-ului, a gestionat  schimbări și crize organizaționale, a condus Consilii de Administrație în calitate de Președinte, a transformat start-up-uri în afaceri sustenabile, a construit și supervizat planuri de creștere organică și a oferit consultanță externă unui număr de companii, instituții financiare de dezvoltare guvernamentale și organizatii non-guvernamentale.

În România, a ocupat funcția de Director General al Băncii Comerciale Române în perioada mai 2008-aprilie 2012, perioadă în care banca a înregistrat profituri record (2008) și rezultate operaționale excelente (2009 și 2010).

Dominic a fost Președinte al Private Investors în Africa, Vice-Președinte al Overseas Development Institute, Membru al Directoratului Consiliului Investitorilor Străini în România.

El este membru al Chartered Institute of Bankers, are o diplomă în Studii Financiare, Chartered Institute of Bankers, o diplomă MBA, la Henley Management College si este licențiat în Istorie Medievală la Durham University. 

 

Cătălin Pârvu, Prim Vicepreședinte, membru al Consiliului de Administrație, gesetionează segmentele Corporate, IMM, Trezorerie și Piețe Financiare, Dezvoltare Produse și Campanii, Prevenire Fraude și Investiții pe Piața de Capital.

Cătălin este unul dintre pionierii pieței autohtone de banking, cu o experiență de 28 de ani în sectorul bancar, la a cărui dezvoltare a contribuit semnificativ. A avut o implicare majoră în expansiunea segmentului de carduri - debit și credit - și a conceptului de bancassurance în România.

Timp de 10 ani a deținut funcția de CEO al Piraeus Bank România, unde a coordonat expansiunea semnificativă a rețelei de unități a băncii în perioada de creștere economică și a gestionat cu succes impactul avut de crizele sistemului bancar din România și Grecia asupra băncii.

Cătălin a ocupat poziţii de Top Management în instituţii bancare precum Banca Ţiriac şi HVB-Ţiriac, în sectorul de operaţiuni bancare precum şi în cel de retail banking: timp de 8 ani, Cătălin a fost Vicepreşedintele Băncii Ţiriac şi membru al Consiliului de Administraţie, iar în 2005, el a devenit Vicepreşedinte şi membru al Consiliului de Administraţie al Băncii Ţiriac-HVB Group.

Datorită vastei sale experienţe în domeniul bancar, Cătălin a fost membru al Consiliului Director al Asociației Române a Băncilor, activând și în alte organizații similare.

Cătălin este absolvent al Facultăţii de Automatică din cadrul Universităţii Bucureşti, deţine o diplomă în matematică la Universitatea din Bucureşti şi o diplomă de studii postuniversitare în Management Bancar şi Pieţe de Capital la Institutul de Studii Economice.

 

Mădălina Otilia Teodorescu, Vicepreședinte, supervizează activitățile rețelei teritoriale a Piraeus Bank România, întreaga activitate de Retail a băncii - Dezvoltare Business, Segmentare Clienți, Management al Performanței și Analiză în Afaceri, precum și departamentul Marketing.

Mădălina s-a alăturat echipei Piraeus Bank România în 2014 și a avut o contribuție semnificativă la procesul de digitalizare a băncii, precum și la eficientizarea rețelei de unități teritoriale.

Ea are o experiență de aproape 23 de ani în domeniul bancar, din care ultimii 16 ani în poziții de Top și Middle Management în cadrul Piraeus Bank România și Raiffeisen Bank, cu o expertiză extensivă pe partea de vânzări.

Mădălina este absolventă a Universității Româno-Americane, Facultatea de Finanțe-Bănci.

Din 1996, Mădălina și-a consolidat cariera profesională prin participarea la programe internaționale de training la Geneva, Milano, Paris, Praga, Viena, Londra și Laussane.  

 

Viorel Mischie, Vicepreședinte, membru al Consiliului de Administrație, coordonează divizia Financiară și pe cea de Management de Date și Business Intelligence.

Viorel s-a alăturat Piraeus Bank România în 2005, în funcția de Chief Financial Officer, după ce a ocupat o serie de poziții cheie în divizia financiară a Băncii Comerciale Ion Țiriac. În 2007 devine Assistant General Manager & CFO Piraeus Bank România, iar în septembrie 2009 este numit Director General Adjunct.

Viorel este un profesionist cu o experiență semnificativă în sectorul bancar autohton, care a contribuit la dezvoltarea și implementarea de sisteme vitale pentru industrie și a format echipe puternice de experți în finanțe și contabilitate bancară. Viorel are o expertiză de aproape 21 de ani în banking și de 27 de ani în sectorul financiar-contabil. 

Viorel a urmat cursuri de specializare în cadrul unor instituții financiare prestigioase din Statele Unite ale Americii, Germania și Grecia.

 

Nikolaos Chaniotis, Vicepreședinte, coordonează activitatea diviziilor de Recuperare Credite – persoane juridice și persoane fizice – și Active Reposedate.

În februarie 2015, Nikolaos s-a alăturat Piraeus Bank România în calitate de Director General Adjunct, preluând conducerea Sectorului Recuperare Credite.

Nikolaos are aproape 25 de ani de experiență bancară și în domeniul piețelor financiare și a deținut o serie de responsabilități cheie în instituții precum Tirana Bank, Uniastrum Bank-Rusia, Bank of Cyprus, Arab Bank PLC - Atena, Piraeus Bank, Credit Lyonnais Greece. Nikolaos are o vastă experiență în administrarea și restructurarea creditelor neperformante, precum și în corporate banking și risc de credit.

Nikolaos deține un master în Administrarea Afacerilor, specializarea Finanțe, la Universitatea din Toledo, Ohio și este licențiat în Științe Economice la Slippery Rock University, Pennsylvania. 

 
 


 © Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord