Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 21.05.2018 21:39:54
 
Despre noi    
Cariere    
Centru presa    
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 21.05.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,5830 RON 4,6730 RON  
  Dolarul SUA USD 3,8940 RON 3,9850 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,8900 RON 3,9890 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2300 RON 5,3550 RON  
  Forint HUF100 1,4100 RON 1,4990 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0570 RON 1,0950 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Top management

 

Conducerea Executiva a Piraeus Bank Romania SA 
Dl. Catalin Parvu – Director General Executiv (CEO), Membru al Consiliului de Adminsitratie
 
Are experienta in domeniul bancar de peste 24 de ani, ocupand pand poziţii de conducere in cadrul Bancii Tiriac şi HVB Tiriac pe  partea de operatiuni si retail banking.
Datorita vastei sale experiente în domeniul bancar, este Preşedintele Forumului Roman pentru Carduri Fraudate si membru al Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor.
In Octombrie 2006 s-a alaturat Piraeus Bank Romania fiind responsabil cu activitatile de retail si operatiuni.
In 2008 a preluat conducerea executiva a Piraeus Bank Romania coordonand activitatea structurilor organizatorice subordonate in conformitate cu reglementarile Bancii si obiectivele stabilite, fiind Presedintele Comitetului de Directie al Bancii.
 
Dl. Athanasios Psathas – Director General (DCEO), Membru al Consiliului de Administratie
Are experienta de peste 25 ani acumulata la nivel international in proiecte derulate in Europa de Sud-Est, Egipt, Marea Britanie si New York, in: Audit, Analiza Financiara, Dezvoltare si Revizuire Procese, Guvernare Corporativa, Managementul Riscului Financiar, Conformitate, Securitate si Infrastructura IT, Managementul Schimbarii si al Proiectelor. Dl .Psathas este certificat CPA si detine alte 5 certificari in managementul riscului si audit.  Deține, de asemenea, un Master recunoscut cu distinctie in consultanta in management. Timp de 20 de ani a activat in firme de audit (Big Four) din care 7 ani a fost Managing Partner pentru Europa de Sud Est implicat in practica consultativa de risc, in special in sectorul financiar.
In 2008, dl.Psathas s-a alaturat Grupului Piraeus Bank in calitate de Director General al Sectorului de Audit Intern al Grupului si din anul 2012 isi desfasoara activitatea in Romania ca Director General si Vice Presedinte al Comitetului de Directie, coordonand in prezent activitatile structurilor IT, Operatiuni si Administrare Credite, Audit Intern, Administrare Riscuri, Conformitate, Juridic, Credite Corporate, IMM si Retail. In perioada 2012-2014 dl Psathas a fost numit Director General la ATE Bank Romania, achizitionata in urma expansiunii Grupului si a coordonat cu success integrarea acesteia in cadrul Piraeus Bank Romania.
 
Dna. Madalina Teodorescu – Director General (DCEO)
 

Are o experiență de peste 20 de ani în industria financiar bancară din România. Din 2014, este Director General (DCEO) în cadrul Piraeus Bank România, unde conduce operațiunile de retail și microîntreprinderi, cu rol determinant în extinderea și consolidarea portofoliului de produse bancare și în coordonarea departamentelor de marketing, management al performanței, carduri și electronic banking, precum și a rețelei de sucursale. Timp de 12 ani a ocupat diferite funcții executive în cadrul Raiffeisen Bank, cu responsabilități în arii cheie precum vânzari retail și distribuție, credite persoane fizice și private banking. Printre companiile în care și-a desfășurat activitatea se mai numără Citibank și BCR.

 
Dl. Viorel Mischie – Director General Adjunct, Membru al Consiliului de Administratie
 
Are o experienta in domeniul financiar de peste 24 de ani, din care 17 ani expertiza in sistemul bancar. In 2005 se alatura Piraeus Bank Romania avand functia de Chief Financial Officer iar in 2007 devine Assistant General Manager & CFO.
Incepand cu septembrie 2009 este numit Director General Adjunct al  Piraeus Bank Romania, coordonand in prezent activitatile Directiilor Financiare, Logistica si Raportari Centralizate.
 
 
Dl. Nikolaos Chaniotis – Director General Adjunct
Dl Chaniotis are peste 22 de ani de experienta bancara in domeniul pietelor financiare, acumulata in sase Banci in cadrul carora a detinut o serie de responsabilitati cheie. In Februarie 2015, s-a alaturat Piraeus Bank Romania in calitate de Director General Adjunct preluand conducerea Sectorului Recuperare Credite. Anterior acestei din urma pozitii, dl. Chaniotis a detinut functia de Director a structurilor de Credite si Recuperare Credite a Tirana Bank – Albania, subsidiara a Piraeus Bank Group. In aceeasi perioada a fost membru al Comitetului ALCO, Comitetului de Directie si al Consiliului de Administratie al Tirana Leasing. De-a lungul activitatii sale in domeniul bancar, dl. Chaniotis a detinut si functia de Director Recuperare Credite si membrul al Comitetului de Directie in cadrul Uniastrum Bank-Rusia, subsidiara a Bank of Cyprus Group. Detine o vasta experienta in administrarea si restructurarea creditelor neperformante, precum si in corporate banking si riscul de credit.
 
 


 © Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.