Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 22.07.2018 04:07:03
 
Despre noi    
Cariere    
Centru presa    
Liveshop
Intra in video call cu unul dintre reprezentantii Piraeus Bank ca sa alegi produsul cel mai potrivit pentru tine!
Liveshop
Chat
Prin chat afli acum mai multe despre produsele si serviciile noastre.
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
09.07.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATMuri si POSuri!

11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!
Vânzari bunuri si licitatii
Curs valutar *
Piraeus Bank 20.07.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6010 RON 4,7010 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9200 RON 4,0210 RON  
  Franc Elvetian CHF 3,9360 RON 4,0440 RON  
  Lira sterlina GBP 5,1360 RON 5,2710 RON  
  Forint HUF100 1,3830 RON 1,4740 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0560 RON 1,0960 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Top management

 

Conducerea Executiva a Piraeus Bank Romania SA 

Dominic Bruynseels -  Președinte Executiv, Membru al Consiliului de Adminstratie 

Are o experiență în domeniul bancar de 38 de ani acumulată la nivel internațional internațional în peste 20 de țări. Și-a început cariera în 1980 la Barclays, banca în care a experimentat diverse roluri și arii de activitate: relații cu clienții, marketing, IT, administrarea riscurilor, managementul unităților teritoriale, management executiv. Din 2008 până în 2012, Dominic Bruynseels a fost președintele executiv al celei mai mari bănci universale din România, cu 700 de sucursale și 10.000 de angajați. Înainte de preluarea mandatului executiv în cadrul Piraeus Bank România, a petrecut 6 ani din carieră în Africa de Vest, în calitate de CEO regional al Standard Bank. La finele lunii Iunie 2018 a preluat conducerea executiva a Piraeus Bank Romania coordonand activitatea structurilor organizatorice subordonate in conformitate cu reglementarile Bancii si obiectivele stabilite.

Catalin Parvu – Prim Vice-Președinte, Membru al Consiliului de Adminstratie

Are experienta in domeniul bancar de peste 28 de ani, ocupand poziţii de conducere in cadrul Bancii Tiriac şi HVB Tiriac pe  partea de operatiuni si retail banking.
Datorita vastei sale experiente în domeniul bancar, este Preşedintele Forumului Roman pentru Carduri Fraudate si membru al Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor.
In Octombrie 2006 s-a alaturat Piraeus Bank Romania fiind responsabil cu activitatile de retail si
operatiuni, facand parte din conducerea executiva a Piraeus Bank Romania coordonand activitatea structurilor organizatorice subordonate in conformitate cu reglementarile Bancii si obiectivele stabilite.

Viorel Mischie – Vice-Președinte, Membru al Consiliului de Administratie

 Are o experienta in domeniul financiar de peste 28 de ani, din care 21 ani expertiza in sistemul bancar. In 2005 se alatura Piraeus Bank Romania avand functia de Chief Financial Officer iar in 2007 devine Assistant General Manager & CFO.
Incepand cu septembrie 2009 este numit Director General Adjunct al Piraeus Bank Romania, coordonand in prezent structurile de management al datelor si financiara, ca Vice-Presedinte. 

Madalina Otilia Teodorescu – Vice-Președinte

Are o experiență de peste 24 de ani în industria financiar bancară din România. Din 2014, s-a alaturat  Piraeus Bank România si coordoneaza operațiunile de retail și microîntreprinderi, cu rol determinant în extinderea și consolidarea portofoliului de produse bancare și în coordonarea structurilor de marketing, management al performanței, carduri și electronic banking, precum și a rețelei de sucursale. Timp de 12 ani a ocupat diferite funcții executive în cadrul Raiffeisen Bank, cu responsabilități în arii cheie precum vânzari retail și distribuție, credite persoane fizice și private banking. Printre companiile în care și-a desfășurat activitatea se mai numără Citibank și BCR.

Nikolaos Chaniotis – Vice-Președinte

Are peste 26 de ani de experienta bancara in domeniul pietelor financiare, acumulata in sase banci in cadrul carora a detinut o serie de responsabilitati cheie. In Februarie 2015, s-a alaturat Piraeus Bank Romania in calitate de Director General Adjunct preluand conducerea Sectorului Recuperare Credite. Anterior acestei din urma pozitii, dl. Chaniotis a detinut functia de Director a structurilor de Credite si Recuperare Credite a Tirana Bank – Albania, subsidiara a Piraeus Bank Group. In aceeasi perioada a fost membru al Comitetului ALCO, Comitetului de Directie si al Consiliului de Administratie al Tirana Leasing. De-a lungul activitatii sale in domeniul bancar, dl. Chaniotis a detinut si functia de Director Recuperare Credite si membrul al Comitetului de Directie in cadrul Uniastrum Bank-Rusia, subsidiara a Bank of Cyprus Group. Detine o vasta experienta in administrarea si restructurarea creditelor neperformante, precum si in corporate banking si riscul de credit.

 
 


 © Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site folosește fișiere de tip cookies. Închiderea acestui pop-up și continuarea navigării reprezintă consimțământul pentru acceptarea acestora. Află mai multe informații Sunt de acord