Home    Despre noi    Cariere    Centru presa    Retea unitati    Contact   
Data curenta este 21.06.2018 22:39:53
 
Despre noi    
Cariere    
Centru presa    
Chat
Retea unitati
Cauta unitati si bancomate dupa judet sau localitate:Vezi harta unitati
Vezi toate unitatile
Vânzari bunuri si licitatii
Piete de capital
Piete de Capital
Platforma online
Noutati
11 mai 2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si serviciul winbank!

14.04.2018 - Piraeus Bank intrerupe temporar sistemul de carduri, ATM-uri si POS-uri sambata dimineata!

09.02.2018 - Incepand cu 05.02.2018, Piraeus Bank va ofera un nou serviciu, depunerea de numerar la bancomatele multifuncționale.
Curs valutar *
Piraeus Bank 21.06.2018

      Cumparare Vanzare  
  Euro EUR 4,6230 RON 4,7130 RON  
  Dolarul SUA USD 3,9700 RON 4,0610 RON  
  Franc Elvetian CHF 4,0010 RON 4,1020 RON  
  Lira sterlina GBP 5,2630 RON 5,3890 RON  
  Forint HUF100 1,3890 RON 1,4780 RON  
  Zlot polonez PLN 1,0610 RON 1,0980 RON  

Istoric valutar
Curs valutar valabil la ghiseu
 
* curs de schimb valutar valabil pentru schimburile valutare efectuate dintr-un cont Piraeus Bank
Indici de referinta
Cotatii oficiale
 

Prezentare Piraeus Bank Romania

 

2016 - Pentru acest an, Banca isi propune ca obiectiv principal re­du­cerea cheltuielilor con­comitent cu creste­rea veniturilor din acti­vi­tatea de creditare si îmbunatatirea în acest mod a rezultatului financiar. În paralel cu actiuni pentru cresterea veni­tu­rilor, Piraeus Bank are în plan implementarea de ma­suri pentru reducerea costurilor operationale si eficientizarea opera­tiu­nilor, iar un pas important în acest sens va viza digitali­za­rea proceselor.
Piraeus Bank are în România circa 11.000 de cli­enti activi din rândul companiilor si 150.000 de clienti de retail.
2015 - Principalele obiective ale Bancii pe 2015 pe termen mediu sunt: sa protejeze lichiditatea, adecvarea capitalului, calitatea activelor si obtinerea unei bune eficiente prin optimizarea costurilor. Piraeus Bank va continua sa isi concentreze atentia asupra IMM-urilor, sectorului agricol si retail, unde detine o puternica expertiza.  
2014 - In cei 14 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti. Rezultatele financiare positive obtinute de Piraeus Bank Romania in T1 2014 confirma validitatea planului strategic adoptat de banca in ultimii ani. Acest plan are ca obiectiv principal ajustarea modelului de new business, reducerea nevoii de finantare de la Grupul mama, implementarea de masuri care sa duca la reducerea costurilor, eficientizarea folosirii resurselor si reevaluarea obiectivelor bancii.  
2013 - este anul cand Piraeus Bank s-a focusat pe atragerea de depozite, impulsionand in acelasi timp activitatea de creditare.
Am creat noi produse care sa rasplateasca fidelitatea clientilor nostri, reducandu-le dobanda pentru creditul nou contractat sau spunandu-le “La Multi Ani” cu un bonus de dobanda pentru depozitul lor.
Totodata, am continuat sa investim in extinderea si imbunatatirea serviciilor online oferite clientilor si am lansat winbank, o noua versiune a  serviciului de internet banking, care vine cu noi optiuni  de securitate si de tranzactionare , precum si cu o varianta dedicata exclusiv detinatorilor de carduri de credit Piraeus Bank.
In acelasi an Piraeus Bank Romania a preluat o parte a fostei ATE Bank Romania, operatiune de divizare care a avut loc in premiera pe piata din Romania. 
De asemenea, Piraeus Bank si-a continuat actiunile de responsabilitate sociala prin dezvoltarea proiectului inceput in 2011, Curaj Romania, care , in acest an, a implicat in actiunile demarate atat comunitatea formata, cat si angajatii bancii. Eforturile   presupuse de sustinerea politicii de CSR a Bancii au fost rasplatite numai in  2013 cu doua premii de profil, premiul I la gala CSR media pentru cel mai bun proiect gazduit de Facebook, mari companii si  premiul I la Gala Webstock , sectiunea Best content in Facebook.
Acestui proiect  i se alatura in social media si pagina corporate de Facebook a bancii  care in primul sau an de activitate reuseste sa adune un public tot mai larg printr-un mix omogen de informatii despre produse si servicii, despre piata bancara din Romania, aplicatii si concursuri.
2012 - Piraeus Bank Romania a continuat activitatea orientata spre oferirea de produse si servicii de economisire dar si de creditare in mod prudent. 2012 a fost un an foarte important datorita parteneriatului cu, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, banca fiind  sponsorul  principal al sportivilor romani la Jocurile Olimpice Londra 2012. In acest an am consolidat si mai mult misiunea bancii, "In dialog cu tine" prin lansarea paginii corporate de Facebook. 
2011 - Piraeus Bank Romania si-a desfasurat in continuare activitatea cu profesionalism, lucru care se poate observa in produsele si serviciile oferite, cat si in angajatii foarte bine pregatiti.
2010 – Anul 2010 a fost anul in care Piraeus Bank a implinit 10 ani de activitate bancara in Romania. Inceputul de an a fost marcat de inaugurarea unui nou sediu ce apartine in intregime bancii. Noua cladire are 15 etaje cu o suprafata totala de 14.320 mp si este situata in zona de N a capitalei, in Piata Victoriei. Valoarea investitiei depaseste 20 de milioane de euro.
Piraeus Bank Romania se bucura de experienta celor aproape 100 de ani de traditie in domeniul financiar prin apartenenta la Piraeus Bank Group fondat inca de la 1916. In luna Noiembrie 2010, Piraeus Bank Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) au semnat un parteneriat cu o durata de doi ani pentru selectia, sprijinirea si pregatirea Echipei Olimpice a Romaniei in vederea participarii la cea de-a XXX-a editie a Jocurilor Olimpice, de la Londra, 2012. Prin acest parteneriat incheiat cu COSR, Piraeus Bank Romania isi propune sa se implice direct in viata sportivilor astfel incat acestia sa-si atinga obiectivele la nivel de performanta, si sa puna in valoare potentialul si modelele olimpice ale Romaniei. 
2009 – Datorita contextului economic, Piraeus Bank Romania si-a redus ritmul de extindere a retelei, deschizand doar 7 noi sucursale si ajungand la 187 de sucursale si agentii. Banca a continuat sa atraga depozite, strategie similara cu cea adoptata de majoritatea bancilor. Piraeus Bank Romania insa nu a neglijat activitatea de creditare. 
2008 – Piraeus Bank Romania a avut o crestere rapida si profitabila venind in intampinarea cerintei pietei cu o retea extinsa de 180 de sucursale, din care 58 in Bucuresti (inclusiv Judetul Ilfov). 2008 a fost anul in care Piraeus Bank Romania a obtinut o vizibilitate ridicata din punct de vedere al publicitatii prin campanii TV, in presa scrisa si la radio. Numarul clientilor a crescut cu 53%, profitul brut a fost cu 132% mai mare decat in aceeasi perioada a anului 2007, volumul depozitelor a inregistrat o crestere de 82% in ciuda pietei locale, iar volumul creditelor a crescut cu 44%.
2007 – Piraeus Bank Romania a cunoscut o perioada de dezvoltare rapida care a contribuit la cresterea cotei de piata a bancii si la o continua consolidare in Romania. Strategia bancii s-a bazat pe extinderea retelei nationale, pe lansarea de noi produse si pe o abordare personalizata, flexibila si transparenta a relatiei cu clientii.
2006 – Dezvoltarea bancii a fost sustinuta de lansarea altor produse de consum.
 A fost infiintat Piraeus Insurance – Reinsurance Broker
2004 - 2005 – Au fost puternic dezvoltate segmentele de Retail si SME prin lansarea de produse de imprumut si de economisire 
2003  – S-au facut pregatiri pentru deschiderea mai multor sucursale in tara. Aceasta perioada a fost de asemenea marcata de relansarea operatiunilor cu obligatiuni de trezorerie. 
A fost infiintat Piraeus Leasing.
2002 - 2003 – Banca a dezvoltat segmentul corporate si a lansat creditele ipotecare pentru persoane fizice 
2001 – Piraeus Bank Romania a inaugurat Departamentul Corporate si a lansat cardurile VISA
2000 – Piraeus Bank a intrat pe piata bancara romaneasca achizitionand Pater Bank (2 sucursale)
 


© Copyright 2008 Piraeus Bank. Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste fisiere de tip cookies. Inchiderea acestui popup si continuarea navigarii reprezinta consimtamantul pentru acceptarea acestora. Afla mai multe informatii Sunt de acord